Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Όλη μου η σχέση ήταν ένα Survivor»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Όλη μου η σχέση ήταν ένα Survivor»
NDP

Για την πρώην σχέση της με τον Στάθη Σχίζα μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το γνωστό μοντέλο και influencer ξεκαθάρισε ποιες είναι οι επαφές που διατηρεί σήμερα με τον νικητή του Survivor 2022.

Σε σχετική ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε πως «ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει».

Στον καναπέ της εκπομπής «I Love Σου Κου» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για την πρώην σχέση της ότι «εγώ του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και νομίζω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα».

«Τώρα είμαστε γείτονες με τα μαγαζιά μας στο Κολωνάκι, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο και influencer για τις σημερινές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία. Μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Δεν το ‘χω μετανιώσει», παραδέχτηκε.

«Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη και όχι σε κάποια σχέση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις