Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώριση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώριση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star

Ο Στάθης Σχίζας «σόκαρε» τους πάντες με την απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor All Star εξαιτίας των όσων του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και ενώ όλοι περιμένουν τα πρώτα λόγια από τον περσινό νικητή του Survivor, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με μια ανάρτησή της στο Instagram φαίνεται πως στηρίζει την απόφασή του να φύγει από το Survivor All Star.

«Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα.

Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος σε συμπαίκτες του.

Με δεδομένη την ένταση στην Κόκκινη ομάδα, στο Συμβούλιο του νησιού, ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίγο μετά τη… «βόμβα» της αποχώρησης, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με ανάρτησή της στο Instagram του έστειλε «μήνυμα» ότι τον περιμένει.

«Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω», έγραψε στην ανάρτησή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις