Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Διασκέδασαν με τον Άγγελο Διονυσίου

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Διασκέδασαν με τον Άγγελο Διονυσίου

Λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους «ξέκλεψαν» Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης και βρέθηκαν στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Άγγελος Διονυσίου.

Το ζευγάρι απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο ερωτευμένο είναι, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να μην μπορεί να «πάρει τα μάτια του» από τη σύντροφό του, την ώρα που η Δέσποινα Βανδή έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε ερωτικά τραγούδια μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου.

Χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εξέφρασαν ξανά δημόσια τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα Βανδή αφιέρωνε στον καλό της ερωτικά τραγούδια κι εκείνος δεν σταμάτησε να την κοιτά με λατρεία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα, όταν η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου το «Αδιέξοδο» και το «Πες πως μ’ αντάμωσες», ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

  

«Αυτό το ζευγάρι περνάει φανταστικά, ό,τι κι αν λένε όσοι λένε… Εμείς χαιρόμαστε με τη Δέσποινα», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη ευχήθηκε «να βρούμε όλοι έναν Μπισμπίκη να μας κοιτά, όπως κοιτά την Δέσποινα Βανδή».

«Αυτό που ζει η Δέσποινα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Και για μένα είναι το μήνυμα πολύ ωραίο και πολύ ουσιαστικό το οποίο περνάει. Σου λέει η ζωή σε ένα διαζύγιο δε σταματάει. Ίσα ίσα που στην επόμενη γωνία μπορεί να σε περιμένει και κάτι που ούτε είχες φανταστεί ποτέ στη ζωή σου ότι θα μπορούσες να το είχες βιώσει», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις