Lifestyle

Δημήτρης Ήμελλος: Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό

Επιθυμία της οικογένειας αλλά και του ηθοποιού, ήταν αντί στεφάνων στη μνήμη του, να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών

Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Δημήτρη Ήμελλο θα πουν φίλοι και συγγενείς την Πέμπτη (19.12.2024) το πρωί.

Η κηδεία του ηθοποιού Δημήτρη Ήμελλου θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας όπως έκανε γνωστό ο γιος του Φοίβος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Δημήτρης Ήμελλος έφυγε από τη ζωή χθες (16.12.2024) μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως έγραψε ο γιος του επιθυμία της οικογένειας αλλά και του ηθοποιού, ήταν αντί στεφάνων στη μνήμη του, να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών.

Στην ανάρτησή του γιος του Δημήτρη Ήμελλου αναφέρει:

 «Τον αγαπημένο μου μπαμπά θα αποχαιρετήσουμε συγγενείς, φίλοι και τα θεατρικά του παιδιά, Πέμπτη 19/12, στις 11:00, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς μας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

IBAN: GR4202602150000400100392909 TPAΠEZA Eurobank ΔIKAIOYXOΣ: TAMEIO AΛΛHΛOBOHΘEIAΣ ΣΩMATEIOY EΛΛHNΩN HΘOΠOIΩN», έγραψε ο Φοίβος Ήμελλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ