Lifestyle

Έδωσε 90.000 ευρώ για μια θήκη ομπρελών!

Αυτό θα πει να είσαι φανατικός συλλέκτης...

Έκπληκτος έδειξε ο ο υπεύθυνος της δημοπρασίας του οίκου Christie’s, όταν κατέβαζε το σφυρί για μία θήκη για ομπρέλες του Yves Saint Laurent. O καινούριος της ιδιοκτήτης την κατοχύρωσε για 90.000 ευρώ! Η θήκη βρισκόταν στην είσοδο του διαμερίσματος του διάσημου σχεδιαστή και συνολικά για τα 1.200 του αντικείμενα δαπανήθηκαν 8.990.000 ευρώ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η ανάρτηση της συντρόφου του Ντέμη Νικολαΐδη για την μάχη με τον καρκίνο – «Μη χάνετε την πίστη σας»
«Η ζωή, μου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, την κρατάω γερά, χαμογελάω όπως πάντα και "όλα μοιάζουν καλοκαίρι" ξανά!», είχε γράψει σε ανάρτηση η 41χρονη
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου / Ντέμης Νικολαΐδης 3