Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έλενα Γαλύφα: «Δεν γινόταν να φύγω από τη ζωή χωρίς να αποκτήσω παιδί»

Έλενα Γαλύφα: «Δεν γινόταν να φύγω από τη ζωή χωρίς να αποκτήσω παιδί»
NDP

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 21 χρόνια. Η μητρότητα πάντα υπήρχε στο μυαλό μου», είπε η Έλενα Γαλύφα μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» του ΑΝΤ1.

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε στο «I Love ΣουΚού» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και για την ενασχόλησή της με τη μόδα, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς.

Η γνωστή fashion editor παραχωρώντας συνέντευξη στον Αλέξανδρο Ρούτα, σχολίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι του «Shopping Star», ενώ δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί και πτυχές της προσωπικής της ζωής σχετικά με την οικογένεια.

«Στο δοκιμαστικό του Shopping Star πέρασα υπέροχα. Εάν μου έλεγαν ναι, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά, αν και στην αρχή δεν το είχα στο μυαλό μου να το κάνω. Το παρακολούθησα λίγο τώρα για να δω την Ηλιάνα, παλιότερα δεν το έβλεπα καθόλου, αν και είμαι fan της Βίκυς Καγιά», παραδέχτηκε η Έλενα Γαλύφα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τον επί 21 χρόνια σύζυγό της αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 21 χρόνια, αυτή η σχέση έχει χτιστεί με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Η μητρότητα πάντα υπήρχε στο μυαλό μου, έχω μεγαλώσει σε μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια και δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από αυτή τη ζωή χωρίς να έχω αποκτήσει τη δική μου. Θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί για να του δώσω πάρα πολλή αγάπη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Γαλύφα.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις