Lifestyle

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω κάνει 4,5 εκατομμύρια λάθη και θα κάνω άλλα 850 χιλιάδες»

Παράλληλα η πρώην σύζυγός του Νίκου Κουρή δήλωσε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της

Στον τρόπο με τον οποίο και διαχειρίζεται πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνει στη ζωή της αναφέρθηκε η Έλενα Τοπαλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό», του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης (18.09.2025). Μεταξύ άλλων η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει.

«Πλέον δεν με αγχώνουν τα νέα ξεκινήματα. Μπορεί να είμαι σπίτι και να τα παίζω, βγαίνω όμως στον κόσμο και λέω “εντάξει, το ‘χεις”. Έχουμε μάθει να εξηγούμε πάρα πολλά για εμάς με μια ανάγκη οι άλλοι να μας εξυπηρετήσουν, να μας βοηθήσουν», εκμυστηρεύτηκε αρχικά η ηθοποιός.

«Κάπως κατάλαβα ότι η απάντηση στον δρόμο μου και η λύση έρχεται τελικά από μένα. Είχα πάντα την ανάγκη να εξηγώ τον εαυτό μου. Εμπιστεύομαι τα πάντα. Το ένστικτο μου είναι ισχυρό, η λογική μου είναι ισχυρή και αν συγκινηθώ, συγκινήθηκα. Έχω κάνει 4,5 εκατομμύρια λάθη και θα κάνω άλλα 850 χιλιάδες. Δεν είναι κακή η συγγνώμη. Η προσωπική μου συγγνώμη είναι απέναντι στον γιο μου και σ’ εμένα», δήλωσε ακόμα η Έλενα Τοπαλίδου.

«Εννοείται ότι είναι το μυαλό μου είναι πολύ ανοιχτό σε σχέση με την περίπτωση μιας νέας ερωτικής συγκίνησης. Δεν το αποκλείω καθόλου, πιστεύω πως θα γίνω ερωτευμένη», πρόσθεσε, ακόμα, η Έλενα Τοπαλίδου στην κάμερα της καθημερινής πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι