Lifestyle

Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη με τον τραγουδιστή και την Αρίθα

Στο βίντεο που ανάρτησε η δημοσιογράφος στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, κρατώντας αγκαλιά τη σκυλίτσα του, την Αρίθα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία πιο προσωπική πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, λίγα 24ωρα μετά την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η Χριστίνα Πολίτη, που διατηρούσε στενή φιλία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ανέτρεξε σε ένα από τα προσωπικά στιγμιότυπα που είχαν μείνει στη μνήμη της και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο που ανάρτησε, ο αξέχαστος τραγουδιστής φαίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, κρατώντας στην αγκαλιά του τη σκυλίτσα του, την Αρίθα.

Η Αρίθα αποτελούσε μία από τις μεγάλες αδυναμίες του Γιώργου Μαζωνάκη και όσοι βρίσκονταν κοντά του γνώριζαν πόσο ξεχωριστός ήταν ο δεσμός τους.

Άλλωστε, κι ο ίδιος ο ερμηνευτής είχε μοιραστεί κατά καιρούς στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Η Χριστίνα Πολίτη, γνωρίζοντας καλά την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο τραγουδιστής με την Αρίθα, επέλεξε να τον αποχαιρετήσει με μία εικόνα γεμάτη τρυφερότητα.

Η σκυλίτσα πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 2025, περίπου έναν μήνα μετά τη μεταφορά του αείμνηστου τραγουδιστή στο Δρομοκαΐτειο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στο Παρίσι για την πρώτη μεγάλη της συναυλία από το 2020 – Ολονυχτία με καραόκε
Έκανε μόνο μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, όπου τραγούδησε Εντίθ Πιαφ από τον Πύργο του Άιφελ, φορώντας μία αστραφτερή δημιουργία του Dior
Σελίν Ντιόν