Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ελένη Βουλγαράκη για την αφιέρωση του Φώτη Ιωαννίδη: Έκανε screenshot τη φωτογραφία και την ανέβασε, αδιαφορώντας για όλα

Ελένη Βουλγαράκη για την αφιέρωση του Φώτη Ιωαννίδη: Έκανε screenshot τη φωτογραφία και την ανέβασε, αδιαφορώντας για όλα

Ακόμα μια αμήχανη στιγμή στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» έζησε τη Δευτέρα (27.05.2024) η Ελένη Βουλγαράκη, όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την αφιέρωση που της έκανε ο σύντροφός της, Φώτης Ιωαννίδης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του τελικού στο Πανθεσσαλικό και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (1-0), με το Κύπελλο στα χέρια, ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε βίντεο κλήση στη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη.

Εκείνη, όπως φαίνεται στην οθόνη, είχε ρίξει πάνω της μια μπλούζα με το όνομα του αγαπημένου της.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανέβασε το screenshot ως story στο Instagram, αφιερώνοντας στην παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό την επιτυχία του.

Η φωτογραφία, φυσικά, έγινε… talk of the town.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την φωτογραφία του διεθνούς επιθετικού.

«Στο είχε πει ότι θα στο αφιερώσει το Κύπελλο;» ρώτησε την Ελένη Βουλγαράκη ο παρουσιαστής, με εκείνη να απαντάει: «Όχι. Μιλούσαμε με Face Time με πήρε ένα τηλέφωνο και έγινε screenshot αυτή η φωτογραφία και την ανέβασε, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα».

«Στο αφιέρωσε το Κύπελλο δηλαδή;» επέμεινε ο Γιώργος Λιάγκας. «Νομίζω αυτό έκανε» απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

 

«Εσύ τι του αφιέρωσες;», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, με την συνεργάτη του να απαντά: «Εγώ δεν του αφιέρωσα κάτι, τι να του αφιερώσω; Δεν έκανα κάτι, όταν κάνω θα του αφιερώσω. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή αυτή. Δεν ανήκει σε μένα το Κύπελλο, στην ομάδα ανήκει. Όλοι πήρανε τις συντρόφους τους, δεν πήρε μόνο ο Φώτης εμένα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις