Lifestyle

Επικός Λάκης Γαβαλάς: Καλησπέρα, δεν σας φιλάω γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour

«Έχω νιώσει άβολα με δημοσιογράφους, χώνουν το μικρόφωνο εδώ και μου φεύγει το κραγιόν», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον πέτυχαν σε βραδινή του έξοδο.

Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τον Πάνο Βλάχο και τα όσα είπε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους.

«Καλησπέρα παιδιά, δεν σας φιλάω γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour!», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Θεωρώ ότι επειδή έχω δώσει πάρα πολλά στη μόδα, αν είπα το τελικό οκ, είναι γιατί έχω πάρα πολλά να δώσω. Είμαι ενημερωμένος, πηγαίνω συνέχεια ταξίδια».

 

Για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, ο Λάκης Γαβαλάς είπε με το δικό του μοναδικό στυλ: «Πολλές φορές ναι και εσείς οι ίδιοι!

Και τώρα το λέω χαριτολογώντας, αλλά έχει και μια βαθιά έννοια. Φυσικά και έχω νιώσει άβολα με δημοσιογράφο, χώνουν αυτό το πράγμα εδώ και μου φεύγει το κραγιόν».

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ντέμι Μουρ, Κλόι Ζάο και Στελάν Σκάρσγκαρντ στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ των Καννών
Το κινηματογραφικό υπερθέαμα στη Γαλλική Ριβιέρα, απονέμει μια σειρά βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Χρυσού Φοίνικα για την καλύτερη ταινία, που αποφασίζεται από μια εννεαμελή κριτική επιτροπή
Ντέμι Μουρ