Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ευγενία Σαμαρά: Έχω πολύ δυναμισμό σαν άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή η ψυχή μου πραγματικά

Ευγενία Σαμαρά: Έχω πολύ δυναμισμό σαν άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή η ψυχή μου πραγματικά

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμέν ηστην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, κι αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της και όσα την αλλάξαν στην πορεία της καθημερινότητάς της.

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει να φτιάχνει κατασκευές με τα χέρια της. Μεγάλωσε με την πεποίθηση πώς πρέπει να είναι μία δυνατή γυναίκα και της πήρε χρόνο να δεχθεί την τρωτότητα της.

Η απώλεια του πατέρα της την έκανε να αναθεωρήσει τις σχέσεις με τους γονείς της και αυτό την λύτρωσε σε πολλά πράγματα.

Η Ευγενία Σαμαρά αρχικά μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό σε σχέση με τη προσωπικότητα της: «Έχω πολύ δυναμισμό και έχει ”γράψει” μέσα μου, γιατί μεγάλωσα με μία πολύ δυναμική γυναίκα, την μητέρα μου.

Όλα στην ζωή μου είναι σωστά βαλμένα σε κουτάκια. Τώρα είμαι σε φάση να το αλλάξω αυτό».

Για τον ρόλο της δικηγόρου στο σίριαλ που συμμετέχει, η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε: «Μου πρότειναν αυτό τον ρόλο και μου άρεσε κι εμένα.

Είναι μία πολύ δυναμική δικηγόρος αλλά, στην προσωπική της ζωή είναι άλλος άνθρωπος, μου άρεσε ο ρόλος που είχε αυτό το κομμάτι».

Σε ερώτηση τι κέρδισε από την συμμετοχή της στο σίριαλ «Σασμός» απάντησε με ειλικρίνεια: «Ευγνωμοσύνη. Ο ρόλος μου άρεσε πολύ, ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά και φυσικά, δημοσιότητα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις