Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν θα ήταν σύντροφός μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν θα ήταν σύντροφός μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθάρισε ορθά κοφτά ότι φοράει ό,τι της αρέσει και το γνωστό μοντέλο και influencer και σύντροφος του Χρήστου Μάστορα τόνισε ότι δεν θα δεχόταν έλεγχο από κανέναν σύντροφό της, ο οποίος θα της έλεγε τι να βάλει.

Το μοντέλο και influencer βρέθηκε σε εκδήλωση και μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για τον αγαπημένο της, τραγουδιστή και lead singer του συγκροτήματος, «Μέλισσες» Χρήστο Μάστορα και εκεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τόνισε ότι δεν σηκώνει κουβέντα για το ντύσιμό της.

Για τον αγαπημένο της δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά τόνισε ότι έχει γούστο.

«Έχει γούστο ο Χρήστος Μάστορας. Δεν υπολογίζω τα δώρα που μου έχει κάνει ο Χρήστος Μάστορας και δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό», ανέφερε το μοντέλο και influencer.

Για την τηλεόραση είπε ότι δεν είναι το καλύτερό της. «Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, δεν το έχω καθόλου, αισθάνομαι άβολα. Στο παρελθόν είχα κάνει τηλεοπτικό δοκιμαστικό άλλα δεν μου ταίριαζε».

Εκεί έκανε αναφορά στη Δέσποινα Βανδή και έριξε την ατάκα για το ντύσιμο. «Η Βανδή είναι γυναικάρα και πανέμορφη, μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Δεν θα ήταν σύντροφος μου κάποιος που θα μου έλεγε τι να φορέσω», ανέφερε.

 

Γαβαλάς: «Είμαι παππούς»

Στην εκπομπή μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό και χιουμοριστικό τρόπο για τα σχόλια που δέχεται στα social media και ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εγώ είμαι πάππους αν είναι να ακούμε σχόλια για την ηλικία. Έχω μία κοπέλα που μου στέλνει στα social και λέει ότι χωρίς το make up είμαι «ένα τίποτα». Το πιο ωραίο την ηλικία μου το άκουσα από μία σχέση μου, αντί για μωρό μου έλεγε ”στράτα- στρατούλα”», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

«Στα παιδιά μου αρέσουν όλα τα ρούχα με τις παγιέτες και τα ευφάνταστα. Τα παιδιά μου όταν βγαίνω βράδυ με παντελόνι με ρωτάνε γιατί δεν βάζω φούστα», αποκάλυψε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αύριο τελειώνουν τα δικά μας γυρίσματα για το «Maestro». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι φανταστικός και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του», τόνισαν Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς.

«Μακάρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι μαζί μας τηλεοπτικά. Με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Όποιος είπε ότι είμαστε ζευγάρι έχει πολλή φαντασία», υπογράμμισε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο Ιάσονας Μανδήλας αποκάλυψε ότι βγήκε 2 ραντεβού μετά την δημοσία έκκληση να του στείλουν μηνύματα στα social και το… επαναλαμβάνει!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις