Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γλυκερία: Έλεγε «σκύλα» επειδή μάλλον είχε ατυχήσει από κάποιες γυναίκες

Γλυκερία: Έλεγε «σκύλα» επειδή μάλλον είχε ατυχήσει από κάποιες γυναίκες

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε η Γλυκερία. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους ρεμπέτες καλλιτέχνες του παρελθόντος που θαυμάζει.

Η Γλυκερία μοιράστηκε με τους παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ μερικές αξέχαστες στιγμές της ζωής της, όπως οι συνεργασίες που έκανε με κορυφαίους καλλιτέχνες συναδέλφους της.

«Εγώ ήρθα ως γενιά μετά τον Νταλάρα και την Αλεξίου. Με τη Χαρούλα βρέθηκα μόνο σε μία συναυλία που κάναμε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε ποτέ στην ίδια πίστα», δηλώνει η Γλυκερία.

«Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο, πολύ δυνατό με τη Χαρούλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε κάπου για άλλους λόγους μου το λέει και της το λέω», εξομολογείται η τραγουδίστρια στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Με αυτόν που συνεργάστηκα πάρα πολύ είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Έχω κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες: Μητροπάνος, Πάριος, Μαρινέλλα, Βιτάλη και φυσικά με τη Μελίνα Ασλανίδου. Κρατάω μέσα μου πολλούς σπουδαίους από το παρελθόν», αναφέρει στη συνέχεια η Γλυκερία.

Λίγο αργότερα η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στους ρεμπέτες καλλιτέχνες του παρελθόντος που θαυμάζει. «Όλοι αυτοί έχουν αφήσει ένα χνάρι, ένα αποτύπωμα, τους ακούω πολύ συχνά και παρακολουθώ τη ζωή και την πορεία τους. Μέσα από τα τραγούδια τους περιέγραφαν τη ζωή τους, τις δυσκολίες τους», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Ο Μάρκος (Βαμβακάρης), ας πούμε, είχε μάλλον ατυχήσει από κάποιες γυναίκες. Έγραφε πολύ σπουδαία τραγούδια, αλλά ο στίχος του κάποιες φορές ήταν σκληρός με τις γυναίκες, έλεγε «σκύλα» μέσα», επισημαίνει η Γλυκερία στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις