Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Cardi B πιστεύει ότι ο 4 μηνών γιος της μιλάει κανονικά

Η Cardi B πιστεύει ότι ο 4 μηνών γιος της μιλάει κανονικά
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η «χαζομαμά» Cardi B, η οποία είπε σε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram πως ο τεσσάρων μηνών γιος της μιλάει, επειδή είπε τις πρώτες του λέξεις.

Πριν δύο μήνες, η Card B πανηγύριζε το γεγονός ότι ο νεογέννητος γιος της πίνει μόνος του γάλα και τώρα η 29χρονη ράπερ μοιράστηκε στο Instagram πως μιλάει κανονικά. «Δεν υπερβάλλω, αυτό το μωρό μιλάει», είπε η καλλιτέχνις στο Instagram. «Σας το λέω αυτό σε ό,τι αγαπώ».

«Χθες, του λέμε: “Λατρεύεις τη μαμά; Ναι;”. Και τον ξαναρώτησα: “Λατρεύεις τη μαμά;” Και εκείνος απάντησε “Ναι!”» ενώ μετά πρόσθεσε ότι έβλεπε το παιδικό καρτούν Cocomelon όταν είπε «γεια».

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι από την πανδημία. Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε η Cardi. «Αυτό είναι τρελό. Χρειάζομαι μια κάμερα στο δωμάτιό του 24/7». Στη συνέχεια γυρίζει στο παιδί και του λέει: «Μιλάς και μόλις έγινες 4 μηνών σήμερα. Μιλάς αληθινά».

Ο επίσης ράπερ, Offset, και πατέρας των παιδιών της Cardi B ήταν μάρτυρας της ιδιαίτερης στιγμής, σύμφωνα με την ίδια. Οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους τον Σεπτέμβριο. Δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομά του. Το ζευγάρι έχει επίσης την 3χρονη Kulture.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις