Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

Η Eva Longoria εξερευνά το Μεξικό και την κουζίνα του

Η Eva Longoria εξερευνά το Μεξικό και την κουζίνα του

Σε έξι πόλεις του Μεξικού θα βρεθεί η Eva Longoria, που εξερευνά την κληρονομιά της – μέσω του φαγητού!

Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας σε Μεξικανο-Αμερικανική οικογένεια. Ταξιδεύει στο Μεξικό στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή γαστρονομίας για το CNN, «Searching for Mexico». Η σειρά ντοκιμαντέρ με την Eva Longoria είναι συνέχεια της εκπομπής με τον Στάνλεϊ Τούτσι «Searching for Italy».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που οι θεατές παρακολουθούν από πρώτο χέρι αυτά που αγαπώ τόσο πολύ στο Μεξικό – το φαγητό, τους ανθρώπους, τις κουλτούρες» τόνισε η Eva Longoria.

«Αυτό το ταξίδι μου επέτρεψε να εκτιμήσω και να ερωτευτώ ακόμη περισσότερο τις ρίζες μου και αισθάνομαι τιμή που το CNN μου εμπιστεύτηκε αυτήν την αξέχαστη, μοναδική εμπειρία» πρόσθεσε.

«Εξερευνώ το Μεξικό για να δω πώς οι άνθρωποι, τα εδάφη τους και το παρελθόν τους έχουν διαμορφώσει τις γαστρονομικές παραδόσεις τους τόσο διαφορετικές όσο και οι 32 πολιτείες του» εξηγεί η ηθοποιός στο τρέιλερ της σειράς.

Η Eva Longoria θα επισκεφθεί την Πόλη του Μεξικού, το Γιουκατάν, την Οαχάκα, το Νουέβο Λεόν, το Χαλίσκο και τη Βερακρούζ για να εξερευνήσει τη γαστρονομική τους ιστορία.

Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου είναι η Έβα Λονγκόρια και ο Στάνλεϊ Τούτσι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις