Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά για τον Στάθη Σχίζα: Η ζωή προχωράει, πολλά αλλάζουν

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά για τον Στάθη Σχίζα: Η ζωή προχωράει, πολλά αλλάζουν

Είναι μαζί ή όχι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας; Κανείς από τους δυο δεν φαίνεται διατεθειμένος να απαντήσει ξεκάθαρα.

Πριν από μερικές μέρες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε από το σπίτι όπου έμενε με τον Στάθη Σχίζα, μόλις μερικές εβδομάδες αφού εκείνος εγκατέλειψε το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Στην πρώτη της αντίδραση αφού ξέσπασαν οι φήμες περί χωρισμού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν… αινιγματική σε ό,τι έχει να κάνει με τον Στάθη Σχίζα και τη σχέση του.

«Ο μήνας για εμένα μπήκε διαφορετικά, ο Μάιος είναι ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Είναι όλα καλά. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου. Γενικά είναι όλα καλά, περνάμε όμορφα. Αυτή την περίοδο τρέχω ασταμάτητα, ετοιμάζω την νέα μου συλλογή με μαγιό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από αυτά», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εκπομή Super Κατερίνα.

«Είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι. Η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν, δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή, όλα καλά και όλα όμορφα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω κάτι», πρόσθεσε.

 

Σε διαφορετικές δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποστήριξε ότι δεν έχει κάτι να χωρίσει από τον Στάθη Σχίζα. «Δεν θα σου πω για τα προσωπικά μου, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ενώ δείχνω πολλά πράγματα στα social, βάζω ένα όριο. Δεν βλέπεις τα πράγματα από την κλειδαρότρυπα όπως λέω εγώ.

Δε θα σου πω παραπάνω από αυτά που ξέρεις. Τα επαγγελματικά μου πάνε μία χαρά, είμαι πολύ δημιουργική. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δεν είμαστε τσακωμένοι.

 

Γάμος δεν υπήρξε, όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις