Lifestyle

Η Ιουλία Καλλιμάνη κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στα καλύτερα που έλκονται»

Τη μουσική και την παραγωγή υπογράφει ο Μιχάλης Τουρατζίδης και τους στίχους η Ρενέ Στυλιαρά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ιουλία Καλλιμάνη επιστρέφει δισκογραφικά με το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό single «Στα καλύτερα που έλκονται», σε μουσική και παραγωγή του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Ρενέ Στυλιαρά.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Με ξόδεψες», «Εξαίρεση σσύ» και «Σιωπή στη διαπασών», η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει την πορεία της με ένα τραγούδι που συνδυάζει συναίσθημα, ρυθμό και καλοκαιρινή διάθεση. Όπως συνέβη και με όλες τις πρόσφατες επιτυχίες της, έτσι και το «Στα Καλύτερα που ΄ρλκονται» έγινε viral στα social media ήδη πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, με χιλιάδες χρήστες να το χρησιμοποιούν και να το μοιράζονται, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη μοναδική σύνδεση της Ιουλίας με το κοινό της.

Με στίχους που υμνούν το τυχαίο, το μοιραίο και τις στιγμές που μοιραζόμαστε η τραγουδίστρια παρουσιάζει μια φωτεινή, ρυθμική ρούμπα γεμάτη εξωστρέφεια, συναίσθημα και θετική ενέργεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δημιουργική της περίοδο.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό κινηματογραφικής αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, το οποίο αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο τη θετική ενέργεια, την ανεμελιά και το καλοκαιρινό συναίσθημα του νέου single, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη μουσική πρόταση της Ιουλίας Καλλιμάνη.

Το νέο single κυκλοφορεί από την Heaven Music.



Παράλληλα, η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει την επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία, όπου το κοινό την υποδέχεται με ενθουσιασμό και διαδοχικές sold-out εμφανίσεις, με σημαντικούς σταθμούς το θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη την 1η Ιουλίου) και το Κατράκειο Θέατρο στην Αθήνα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Γράφουν στην Ιωάννα Τούνη να μην μου ξαναδώσει το παιδί, έχω κινηθεί νομικά
«Θα σταθώ σε κάποιους άλλους υπερασπιστές του δίκιου, που κάποτε τσακωνόντουσαν με την Ιωάννα και τώρα βγαίνουν υπέρμαχοι και την αγαπάνε και την υπερασπίζονται για να πάρουν λίγο από την αγάπη της», είπε ακόμα
Δημήτρης Αλεξάνδρου