Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Η Κέιτι Πέρι έκανε πλάκα με το μάτι που έκλεινε μόνο του – «Δείτε το τρικ μου στο Λας Βέγκας»

Η Κέιτι Πέρι έκανε πλάκα με το μάτι που έκλεινε μόνο του – «Δείτε το τρικ μου στο Λας Βέγκας»

Η Κέιτι Πέρι «έσπασε» τη σιωπή της για το μάτι της που έκλεινε από μόνο του κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας και προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της, καθώς δεν μπορούσε να το ανοίξει και ο μυς της φάνηκε να μην ανταποκρίνεται σωστά.

Η στιγμή που το μάτι της Κέιτι Πέρι κλείνει από μόνο του έγινε viral στα social media, με πολλούς να θυμούνται τις δηλώσεις της ίδιας ότι έχει αμβλυωπία, μια εκ γενετής πάθηση που κάνει ένα από τα δύο μάτια να μην λειτουργεί σωστά τόσο στην όραση όσο και στην κίνησή του.

Όμως, η ίδια η Κέιτι Πέρι έγραψε στο Instagram ότι ήταν… «τρικ» στο πλαίσιο της συναυλίας της και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. «Σας καλώς όλους να δείτε το τρικ μου με το χαλασμένο μάτι στο Λας Βέγκας», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο από τη στιγμή που πέφτει το βλέφαρό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Μάλιστα, αστειεύτηκε και για το ρούχο που φορούσε στην εν λόγω συναυλία, ένα αστραφτερό φόρεμα που έχει δύο αλουμινένια κουτάκια στο σημείο του στήθους, από τα οποία τρέχει… μπύρα.

«Ρίχνω μπύρα από το στήθος μου, δι****. Είναι κι αυτό κόλπο να ξέρετε, δεν θηλάζω πραγματικά με μπύρα», έγραψε στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις