Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ντρου Μπάριμορ για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ: «Σκοτώστε τους δράκους σας»

Η Ντρου Μπάριμορ για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ: «Σκοτώστε τους δράκους σας»

Σε ένα προσωπικό της δοκίμιο, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) μιλά για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ, αλλά και για το πώς νιώθει από τότε που είναι νηφάλια.

«Ένα από τα πιο γενναία πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να σκοτώσεις τους δράκους σου και τελικά να σπάσεις τον απαίσιο κύκλο στον οποίο έχεις κολλήσει», έγραψε η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore), στο δοκίμιο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Drew. «Για μένα ήταν να σταματήσω να πίνω» προσθέτει η ηθοποιός και παρουσιάστρια. 

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) είπε ότι η απεξάρτησή της από το αλκοόλ ήταν «ένα από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα στο ταξίδι της ζωής μου» που της επέτρεψε «να απαλλαγεί επιτέλους από τα βασανιστήρια της ενοχής και της δυσλειτουργίας». Ενθάρρυνε επίσης τους άλλους να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και σε αυτό που χρειάζονται.

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν ξοδεύουμε τόση ενέργεια προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στα τέλεια πρότυπα που έθεσαν οι Norman Rockwells του κόσμου, θα ήθελα να προσπαθήσετε να θυμηθείτε να δώσετε στον εαυτό σας μία διέξοδο -μια αγκαλιά- και θα το δοκιμάσω κι εγώ», έγραψε. «Πάρτε μια στιγμή, πάρτε μια ανάσα και δώστε στον εαυτό σας μια σφικτή αγκαλιά. Απλώς όλοι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και αυτό από μόνο του είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε».

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2021 ότι ήταν χωρίς αλκοόλ για δυόμισι χρόνια, περιγράφοντας λεπτομερώς το «ήσυχο, σίγουρο» ταξίδι της στη νηφαλιότητα. «Ήταν κάτι που συνειδητοποίησα ότι απλώς δεν εξυπηρετούσε εμένα και τη ζωή μου», είπε σχετικά με την απόφαση της να κόψει το ποτό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις