Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η.Ψινάκης: “Η Βανδή μας βοήθησε όταν μείναμε άνεργοι με τον Ρουβά”

Ο Ηλίας Ψινάκης θα υποδεχτεί στην ραδιοφωνική του εκπομπή την Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός μάνατζερ είχε δηλώσει ότι ήθελε ως πρώτο καλεσμένο στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Σάκη. Η εκπομπή αυτή αφορά τα 100 πρόσωπα που έχουν κατακτήσει την κορυφή την τελευταία δεκαετία.

Η συνάντηση των δύο πρώην συνεργατών δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς τον Σάκη. Απ’ ότι φαίνεται για το άμεσο χρονικό διάστημα δεν θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε στους ραδιοφωνικούς μας δέκτες τον pop τραγουδιστή να απαντά στις ερωτήσεις του πρώην μάνατζέρ του.

Υπάρχει όμως στα επαγγελματικά σκαριά του επιτυχημένου μάνατζερ να είναι κριτής στο επόμενο X-Factor, στη θέση του Γιώργου Θεοφάνους. Δεν υπάρχει όμως καμία επίσημη ανακοίνωση για το show.

Ο Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε το “όχι” του Σάκη Ρουβά, ενώ βρισκόταν στην πρόβα τζενεράλε της Δέσποινας Βανδή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα είναι η επόμενη καλεσμένη του μάνατζερ και λόγω της αποψινής πρεμιέρας της δεν μπορούσε να απουσιάζει από το παραλιακό μαγαζί “Thalassa” κι έτσι η συνέντευξη έγινε εκεί.

“Θα την ρωτήσω σεξουαλικά, επαγγελματικά, ψυχολογικά και οικογενειακά”, δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης και αποκάλυψε πως “όταν μείναμε άνεργοι με τον Ρουβά μας δέχθηκε στο Rex και μας έδωσε τα πάντα, τα σκηνικά, τα μπαλέτα της, τα πάντα”

Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε ότι “περιμένω τα πιο αναπάντεχα”, αναφερόμενη στις ερωτήσεις που θα δεχόταν από τον μάνατζερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε