Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της στο TLIFE!

Λεία μαλλιά, κατάλευκα και ολόισια δόντια… Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για ομορφιά, τι την κάνει περήφανη πάνω της και τι όχι!

Είναι μια συζήτηση που θα μπορούσες να είχες κάνει κι εσύ με μια φίλη σου. Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχετε μιλήσει για μαλλιά, μακιγιάζ, έχετε ανταλλάξει tips και έχετε “παίξει” καλλυντικά; Αυτό ακριβώς κάναμε και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Γιατί μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, χρειαζόμαστε ένα beauty διάλειμμα για να νιώσουμε… όμορφα (κυριολεκτικά!).

Ποια είναι τα τρία προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;
Έχω τρέλα με το liposan μου, δηλαδή ακόμα και αν είμαι τελείως αμακιγιάριστη θέλω να νιώθω τα χείλη μου ενυδατωμένα. Επίσης έχω σχέση – εξάρτησης με την μάσκα μαλλιών μου και με την κρέμα σώματός μου. Γενικότερα μου αρέσει να είναι ενυδατωμένο το σώμα μου, τα χείλια, να είναι μαλακά τα μαλλιά μου. Έχω θέμα με την ενυδάτωση, οπότε διαλέγω liposan, κρέμα σώματος και κρέμα μαλλιών!
Έχεις κάποιο beauty icon; Τι θαυμάζεις πάνω της;
Μου αρέσει η Monica Bellucci που είναι χυμώδης, εκρηκτική και ελκυστική χωρίς να είναι προκλητική. Δηλαδή μου αρέσει το σεξαπίλ της που δεν γίνεται ποτέ χυδαίο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε