Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ιλένια Ουίλιαμς: Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του πατέρα μου

Ιλένια Ουίλιαμς: Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του πατέρα μου
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

“Προετοιμαζόμουν χρονιά για την απώλεια του πάτερα μου” δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Ιλένια Ουίλιαμς έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δεν ήθελε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Δεν περίμενα να μου πει ποτέ “μπράβο”. Ήταν πολύ αυστηρός. Μπορεί να έκανα ένα λάθος και να άλλαζε το βλέμμα του.

Ήταν πρότυπο πάτερα. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό. Προετοιμαζόμουν χρονιά για την απώλεια του πάτερα μου. Την ώρα που έφυγε από την ζωή, τραγουδούσα και σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Είχαν πολύ καλή σχέση με τον πάτερα μου. Ήταν μέλος της οικογένειας. Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη. Δεν έχουμε κάποιο αρνητικό συναίσθημα ο ένας για τον άλλον. Μεγαλώσαμε μαζί», συμπλήρωσε.

   

«Είναι κάλο να κρατάμε την προσωπική μας ζωή για εμάς. Είτε είναι κάτι που ισχύει είτε όχι.

Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Με φοβίζει κάπως η ευθύνη. Οι άντρες δεν με φλέρταραν ποτέ και δεν uέλω να με φλερτάρουν. Είμαι εντάξει», συνέχισε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις