Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ιλένια Ουίλιαμς: Με τον Δημήτρη υπήρχε μια κόντρα, ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στη συντακτική ομάδα

Ιλένια Ουίλιαμς: Με τον Δημήτρη υπήρχε μια κόντρα, ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στη συντακτική ομάδα

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη σχέση της σήμερα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τις δύσκολες συνεργασίες, τη μαγειρική και την ευχή να μην χρειαστεί να πάει σε ριάλιτι για τα χρήματα.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για τη ζωή της, τις αποφάσεις που πήρε, αλλά και πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δεν λογάριαζα τί θα πει ο κόσμος, ανακοίνωνα τις αποφάσεις μου. Στα 18 είπα φεύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω», ανέφερε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Με τον Δημήτρη δεν είχαμε ανταγωνισμό, υπήρχε μια κόντρα επειδή ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στην συντακτική ομάδα. Κρατάμε καλή σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον θεωρώ οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Επιπλέον, τοποθετήθηκε σχετικά με τα επαγγελματικά της, το τραγούδι αλλά και για την πρόταση που έχει δεχθεί για να συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης.

«Την πρώτη φορά πάνω στην σκηνή είχα άγχος, έκανα νευρικές κινήσεις. Η δημοσιογραφία και η παρουσίαση ήταν φυσικό και επόμενο του «παιδί μου πάρε ένα πτυχίο για να έχεις.

Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση, είμαστε μαθημένοι ότι έπρεπε να περάσουμε τα δύσκολα, να μην πληρωνόμαστε», επεσήμανε η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Η μαγειρική είναι το αγχολυτικό μου, παλιά άκουγα μουσική και τώρα βλέπω συνταγές. Έχω δεχθεί πρόταση για το survivor, αλλά το απέκλεισα από την αρχή, τους είπα τώρα που με παίρνετε έχω λουμπάγκο. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάω στο Survivor», αποκάλυψε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις