Lifestyle

Γιώργος Καπουτζίδης για Akyla: Να γίνουν πραγματικότητα όλα σου τα όνειρα

Από έναν Σερραίο σε έναν άλλον Σερραίο

O Akylas με το τραγούδι «Ferto» ήταν ο μεγάλος νικητής της λαμπερής βραδιάς του μεγάλου τελικού «Sing for Greece 2026» που παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση δείχνοντας την στήριξή του στον Akylas ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και στη λεζάντα της γράφει : «Να γίνουν πραγματικότητα όλα σου τα όνειρα, αγαπημένο μου παιδί από τις Σέρρες».  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Μέλλος: Ο καρκίνος που ξεπέρασε και το συγκινητικό του μήνυμα – «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα»
«Ο πραγματικός πλούτος στα μάτια μου πλέον έτσι μετριέται, σε όλους αυτούς που μου είπαν “είμαι εδώ” ό,τι ώρα και όποτε με χρειαστείς», γράφει ο ηθοποιός
Νίκος Μέλλος