Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Μέσα του προτιμά να είμαι χαρούμενη από το να μπει ένα πλυντήριο

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: Μέσα του προτιμά να είμαι χαρούμενη από το να μπει ένα πλυντήριο
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Τελικά, εκνευρίζεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν η Κατερίνα Γερονικολού δεν βάζει πλυντήριο; Η γνωστή ηθοποιός έδωσε… οριστική απάντηση.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε σήμερα (06.12.2023) καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί «Κουραμπιέδες από χιόνι» και την θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη Σαλλονίκη» που ξεκινά τον Ιανουάριο.

«Βαθιά μέσα του προτιμά να είμαι χαρούμενη και να είμαι έξω και να κάνουμε ωραίες δουλειές, από το αν μπει ένα πλυντήριο πιο πριν ή πιο μετά. Καταλαβαίνω την ανάγκη καθαρών ρούχων, αλλά εντάξει», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Γερονικολού.

Πριν από μερικές μέρες, η γνωστή ηθοποιός είναι πει για τον σύντροφό της: «Αυτό το διάστημα πιστεύω ότι θα γκρινιάζει γιατί δεν έχω βάλει και πολλά πλυντήρια και είναι όλα στα άπλυτα, λόγω έλλειψης χρόνου».

Μιλώντας την Ελένη Τσολάκη σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα με τον σύντροφό της.

«Με τα χρόνια της σχέσης καταλαβαίνεις αν ταιριάζεις ή όχι. Πέφτουν οι μάσκες, γιατί τον πρώτο καιρό και να δεις τον άλλον να ξύνει το κεφάλι του ή να ροχαλίζει, μπορεί να πεις τι όμορφα που είναι όλα αυτά.

Πέφτουν οι μάσκες και μετά αποκαλύπτεται ή το μεγαλείο του άλλου ή η ασχήμια του άλλου.

  

Νομίζω είναι αναπόφευκτο και είμαι πολύ χαρούμενη που δεν αποκαλύφθηκε καμία ασχήμια», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις