Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου για Τζόυς Ευείδη: «Είχε γράψει για μένα κάτι αρνητικό που έγινε viral και με πείραξε πολύ»

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει μάθει να μοιράζεται δημοσίως τις αλήθειες της και αυτό θέλησε να κάνει για άλλη μια φορά, αναφέροντας ένα σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη η Τζόυς Ευείδη και την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Για την ακρίβεια, το πρωί της Τρίτης (03.06.2025), μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι συμπαθεί πολύ την Τζόυς Ευείδη. Ωστόσο κάποια στιγμή η ηθοποιός είχε γράψει αρνητικό για εκείνη, γεγονός που τη στενοχώρησε, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο θέατρο είναι από αυτούς που συμπαθώ πιο πολύ μου δίνει την εντύπωση ότι είναι από τους πιο καλούς ανθρώπους», άρχισε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή κάποιων δηλώσεων της ηθοποιού στην εκπομπή της.

«Κάτι αρνητικό είχε γράψει στο Facebook η Τζόυς Ευείδη για μένα, που είχε γίνει μετά viral. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς, μπορεί να το μετάνιωσε μετά. Θυμάμαι ότι είχα είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ…

Αν το έλεγε κάποιος άλλος δεν θα με ένοιαζε καθόλου, αλλά επειδή το είπε η Τζόυς με πείραξε πολύ, γιατί την εκτιμάω πολύ, την έχω πολύ ψηλά», δήλωσε ακόμα η Κατερίνα Καινούργιου μετά το 03.00 λεπτό.

Αναζητώντας την επίμαχη ανάρτηση, διαπιστώσαμε ότι πλέον έχει διαγραφεί πλέον από το προφίλ της ηθοποιού, ενώ είχε δημοσιευθεί τον Μάιο του 2023 και αφορούσε μία δήλωση της παρουσιάστρια για τις δύσκολες μέρες του μήνα της. Μάλιστα, τότε η Κατερίνα Καινούργιου της είχε απαντήσει δημοσίως, φανερά εκνευρισμένη.

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει», είχε γράψει η Τζόυς Ευείδη στο Facebook.

Η ανάρτηση της Τζόυς Ευείδη και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου
Η ανάρτηση της Τζόυς Ευείδη και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες», της είχε απαντήσει τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τομ Χανκς για τις αποκαλύψεις της κόρης του για τη βίαιη και κακοποιητική μητέρα της: «Αισθάνομαι περήφανος, δεν με εξέπληξε»
«Όλοι ερχόμαστε από ζωές ραγισμένες ή ραμμένες με ανορθόδοξο τρόπο, ακόμη κι αν απ’ έξω μοιάζουν προνομιούχες, με διάσημα επώνυμα» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
Τρούμαν Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς, Ελίζαμπεθ Χανκς
Ο Ρομέο Μπέκαμ χώρισε με την Κιμ Τέρνμπουλ μετά από 7 μήνες – Το 26χρονο μοντέλο ήταν η αιτία να τσακωθεί με τον αδερφό του, Μπρούκλιν
«Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια την λάτρευαν και πίστευαν ότι έκανε τον Ρομέο ευτυχισμένο, όμως δεν ήταν γραφτό να κρατήσει» είπε άτομο από το περιβάλλον τους
Ρομέο Μπέκαμ Ντέιβιντ Μπέκαμ
Μαρινέλλα: «Η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή» – Χειροτερεύει η υγεία της, αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα
Δημοσίευμα της Espresso αποκαλύπτει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της η 87χρονη τραγουδίστρια μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον περσινό Σεπτέμβριο - Δεν έχει επανέλθει ακόμη η ομιλία της
Μαρινέλλα 7