Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Στις 15 Δεκεμβρίου στα σινεμά η πρώτη ταινία του μετά την αθώωση

Κέβιν Σπέισι: Στις 15 Δεκεμβρίου στα σινεμά η πρώτη ταινία του μετά την αθώωση

Ο Κέβιν Σπέισι ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή. Λίγους μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου στη Βρετανία να τον αθωώσει για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, θα βγει στα σινεμά και η πρώτη του ταινία.

Στο «Control», βέβαια, ο Κέβιν Σπέισι δεν εμφανίζεται. Αλλά στην ταινία «παίζει» σημαντικό ρόλο η… φωνή του. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Kevin Spacey υποδύεται μια μυστηριώδη φιγούρα, που θέλει να εκδικηθεί και κλέβει εξ αποστάσεως το αυτοκίνητο ενός Βρετανού κυβερνητικού αξιωματούχου.  

Ο ηθοποιός ηχογράφησε το ρόλο του στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ περίμενε τη δίκη για σεξουαλική και άσεμνη επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον περασμένο μήνα κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες.

«Είναι φυσικά ήσυχος και φαίνεται αρκετά ντροπαλός», είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζιν Φαλέζ στο Variety. «Έμοιαζε να είναι καλά. Εννοώ, δεν ήξερα τον Κέβιν πριν από όλα αυτά, οπότε δεν μπορώ να πω πώς ήταν σε σύγκριση με αυτό που ήταν πριν. Αλλά ξέρετε, φαινόταν απλώς καλός τύπος».

Όσον αφορά το εάν ο σκηνοθέτης είχε επιφυλάξεις σχετικά με την επιλογή του Σπέισι, είπε ότι δεν είχε καμία. «Οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα είναι αυτοί που ήταν σε εκείνη την αίθουσα και αποφάσισαν ότι δεν είναι ένοχος», είπε η Φαλέζ και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω που έκανα κάστινγκ στον Κέβιν και θα το έκανα ξανά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις