Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφυγε για Βαρκελώνη! Φωτογραφίες

Την όμορφη Ισπανία επισκέφτηκε η νεαρή παρουσιάστρια...

Μέχρι τη Βαρκελώνη στην Ισπανία ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απολαμβάνοντας με την παρέα της τις βόλτες στους γραφικούς δρόμους και τα μνημεία της περιοχής.

 

Η νεαρή παρουσιάστρια του “Μες στην καλή χαρά” που αγαπά πολύ τα ταξίδια και συνήθως οργανώνει μικρές αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδας, βρέθηκε στην Ισπανία και επισκέφτηκε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της χώρας, τη Βαρκελώνη.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Πάρις Χίλτον απαντά για πρώτη φορά στους ισχυρισμούς ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ προσπάθησε να τη στρατολογήσει στα 19 της για τον Επστάιν: «Δεν την γνώρισα ποτέ – Για clickbait το όνομά μου»
Η διάσημη κληρονόμος ισχυρίστηκε ότι το όνομά της χρησιμοποιήθηκε λόγω της δημοσιότητάς της
Ντόναλντ Τραμπ, Πάρις Χίλτον και Γκισλέιν Μάξγουελ
Η Κιμ Καρντάσιαν κλαίει και οδύρεται που απέτυχε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου - «Νιώθω ότι θα εκραγεί το μυαλό μου»
«Μελετούσα συνεχώς για τέσσερις μήνες, ακύρωσα όλες τις δουλειές μου, δεν δέχομαι τηλεφωνήματα για δουλειά, δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να είμαι μαμά και να μελετώ» αναφέει στο βίντεο η διάσημη τηλεπερσόνα
Τα κλάμματα της Κιμ Καρντάσιαν