Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό τους.

Έναν χωρισμό που έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», αφού η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν είχαν αφήσει να φανεί η διάσταση στη σχέση τους.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο free-press περιοδικό της Θεσσαλονίκης, Παράλλαξη, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο γεγονός του χωρισμού.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου», τόνισε η Λένα Δροσάκη.

«Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός.

Τι εύχεται η ίδια για το μέλλον της; Η Λένα Δροσάκη απάντησε: «Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: “τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας”.

 

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα», λέει κλείνοντας η Λένα Δροσάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις