Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Ολυμπία: «Διέγραψε» τον χωρισμό της η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Είναι ζευγάρι με Βρετανό σεφ

Μαρία Ολυμπία: «Διέγραψε» τον χωρισμό της η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Είναι ζευγάρι με Βρετανό σεφ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Η εγγονή του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, η Μαρία Ολυμπία, κάπου θα είχε ακούσει εκείνο το παλιό λαϊκό τραγούδι που έλεγε: «Ο έρωτας με έρωτα περνάει» και αποφάσισε να το κάνει πράξη.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου άφησε πίσω της τον χωρισμό της πριν μερικούς μήνες με τον εκατομμυριούχο Πέρεγκιν Πίρσον και πλέον η Μαρία Ολυμπία ζει ένα νέο έρωτα στο πλευρό Βρετανού σεφ, όπως ανέφερε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega.  

Η σχέση της Μαρίας Ολυμπίας με τον Βρετανό σεφ, Τόμας Στράκερ, αποκαλύφθηκε μέσα από φωτογραφία που απαθανάτιζε με το ζευγάρι σε δημόσια βόλτα τους. Η εγγονή του του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο σεφ της καρδιάς της αποφάσισαν πλέον να μην κρατάνε κρυφή τη σχέση τους και έτσι έχουν πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο 33χρονος Βρετανός σεφ έγινε διάσημος μέσα από το TikTok τον πρώτο χρόνο της πανδημίας του κορονοϊού όπου παρουσίαζε μοναδικές και διαφορετικές συνταγές του, στις οποίες δέσποζε ως υλικό το βούτυρο.

Ο συνταγές του συντρόφου της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγιναν ανάρπαστες και μάλιστα έβγαλε και βιβλίο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ο Βρετανός σεφ άνοιξε εστιατόριο στο Λονδίνο, απέκτησε εκατομμύρια followers στο Instagram και πλέον γεύεται την επιτυχία στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Μαρίας Ολυμπίας, εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

Διασκεδαστικός, πεινασμένος και άτακτος

Ο Τόμας Στράκερ έχει σκιαγραφήσει τον εαυτό του με τρεις λέξεις όλες κι όλες: Διασκεδαστικός, πεινασμένος και άτακτος. Δεν ξέρουμε αν αυτά έπαιξαν ρόλο στην επιλογή της Μαρίας Ολυμπίας, αλλά φαίνεται πως ο Βρετανός έχει κλέψει την καρδιά της και την έχει κάνει να ξεχάσει οριστικά τον χωρισμό της.

Οι επαγγελματικοί δρόμοι της  Μαρίας Ολυμπίας και του αγαπημένου της είναι πάντως, τελείως διαφορετικοί. Η Μαρία Ολυμπία ασχολείται με τη μόδα και όχι με την μαγειρική.

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες για τον χωρισμό και το νέο έρωτα

Οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό της κόρης του Παύλου Γλύξμπουργκ ξεκίνησαν όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του Πίρσον από το πάρτι για τα 27α γενέθλιά της Μαρίας Ολυμπίας  τον περασμένο Ιούλιο.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι μετά από τρία συνεχόμενα καλοκαίρια που πέρασαν μαζί στην Ελλάδα, οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές.

Λίγο μετά ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη νέα σχέση της Μαρίας Ολυμπίας, που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις