Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Ολυμπία: Οι ευχές στον πατέρα της Παύλο που έχει γενέθλια – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Μαρία Ολυμπία: Οι ευχές στον πατέρα της Παύλο που έχει γενέθλια – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Τα γενέθλια του γιορτάζει ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο μεγαλύτερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. «Χρόνια πολλά στον καλύτερο φίλο», έγραψε η κόρη του, Μαρία Ολυμπία σε ανάρτησή της στο Instagram.

Ανήμερα των γενεθλίων του Παύλου Γλύξμπουργκ, η κόρη του, Μαρία Ολυμπία «ανέβασε» στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια δίπλα στον πατέρα της, τις οποίες βλέπουμε για πρώτη φορά.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο φίλο, πατέρα σε ρόλο μοντέλου. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Μαρία Ολυμπία στην τρυφερή φωτογραφία της με τον πατέρα της, Παύλο.

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο, περνά  συχνά τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, μετά την απώλεια του πατέρα του.

«Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά, η μητέρα μου δεν πρόκειται να πάει πουθενά, το σπίτι της είναι εδώ. Και εγώ θα είμαι, είναι το σπίτι μου εδώ, αλλά θα πηγαινοέρχομαι. Έχω εργασίες στη Νέα Υόρκη, αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα», δήλωσε ο Παύλος πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ANT1.

 

Ο Παύλος και η σύζυγός του, η Μαρί Σαντάλ, έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη αγαπημένη οικογένεια με πέντε παιδιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις