Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε νέες περιπέτειες – Οικιακή βοηθός την κατηγορεί για βιαιοπραγία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε νέες περιπέτειες – Οικιακή βοηθός την κατηγορεί για βιαιοπραγία
ΑΠΕ ΜΠΕ

Νέοι μπελάδες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Οικιακή βοηθός κατηγορεί την 39χρονη τραγουδίστρια για βίαιη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το BBC, μία από τις οικιακές βοηθούς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατήγγειλε στην αστυνομία της κομητείας Βεντούρα στην Καλιφόρνια ότι η διάσημη τραγουδίστρια πέταξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια της, κατά τη διάρκειας ενός καβγά για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων της.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό φέρεται να έγινε στο σπίτι της Σπίαρς στην Καλιφόρνια τη Δευτέρα (16.08.2021). Ακολούθησε επώνυμη της οικιακής βοηθού της τραγουδίστριας στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρoουζενγκάρντ αρνήθηκε οποιαδήποτε παράβαση από μέρους της πελάτη του, αναφέρει το BBC:

«Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον θέμα για τα ταμπλόιντ – αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια υπερβολική αντίδραση που περιλαμβάνει το γνωστό “αυτός είπε, αυτή είπε” σχετικά με ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς χτυπήματα και προφανώς κανένα τραυματισμό», δήλωσε ο Ροουζενγκάρντ. «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι καταγγελία θέλει. Το θέμα έπρεπε να είχε κλείσει αμέσως», κατέληξε ο νομικός σύμβουλος της 39χρονης σταρ.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και όχι για λόγους που αφορούν την ιδιότητά της.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, δικαστήριο τερμάτισε την κηδεμονία του 69χρονου πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμς Σπίαρς, ο οποίος έλεγχε τη ζωή και τα οικονομικά της κόρης του από το 2008.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις