Lifestyle

Ν. Κάρτσωνα: “Είχα φρικάρει όταν πήρα 15 κιλά σε ένα μήνα”

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη σχέση με τον γιό της αλλά και την στάση της απέναντι στις δίαιτες..

Η Νίκη Κάρτσωνα βρέθηκε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή Μες την καλή χαρά και μίλησε για τη ζωή της, τον γιο της Φίλιππο αλλά και τις δίαιτες που έκανε και την καταπίεσαν πολύ!

Η Νίκη, που επί πολλά χρόνια ήταν στον χώρο του μόντελιγκ, έκανε αυστηρές δίαιτες ώστε να διατηρείται σε φόρμα, αλλά όπως είπε όλα είναι μέσα στο μυαλό! «Έχω κάνει πολλές δίαιτες στη ζωή μου, και έχω καταπιέσει τον εαυτό μου. Η δίαιτα είναι όπως τα μαλλιά. Τα κόβεις και μακραίνουν… Έτσι πρέπει να σκέφτονται πια οι γυναίκες. Πήραμε 5 κιλά; Δεν έγινε τίποτα… Θα τα χάσουμε. Είμαι της άποψης ότι αν θέλουμε να κάνουμε δίαιτα καλύτερα να πούμε ότι θα κάνουμε υγιεινή διατροφή για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα“, δήλωσε.

Η ίδια όταν είχε σταματήσει την ρυθμική γυμναστική είχε πάρει μέσα σε ένα μήνα δεκαπέντε κιλά…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα