Lifestyle

Ν. Μπουλέ: Το φλερτ, οι άντρες και η απώλεια που την σημάδεψε!

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τους άντρες, το φλερτ και την αδυναμία να κάνει το πρώτο βήμα όταν κάποιος της αρέσει μίλησε η Νάντια Μπουλέ και αποκάλυψε όλες τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

 

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό “Close up” της Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια του “Black Out” μίλησε για όλους και για όλα. Εξομολογήθηκε το πώς την έχει επηρεάσει η κρίση και αποκάλυψε την απώλεια που την σημάδεψε.

 

Μιλώντας για την πορεία της στην τηλεόραση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Νάντια δήλωσε: “Το πιο “σκληρό” μάθημα που έχω πάρει στο χώρο της τηλεόρασης είναι ότι πρέπει με τη στάση σου, με το πώς λειτουργείς, να αρνείσαι να ετεροπροσδιορίζεσαι. Επειδή στην τηλεόραση υπάρχει έντονα το στοιχείο του σχολιασμού πρέπει να αρνείσαι να πηγαίνεις εκεί που σε πάνε οι άλλοι, είτε με τις κριτικές, είτε με το πώς σε βλέπουν”.

Δες στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την απώλεια που την σημάδεψε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ από την Πάρο με τις δίδυμες κόρες τους
Το ζευγάρι πέρασε σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο στο κυκλαδίτικο νησί και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές γεμάτες οικογενειακή ευτυχία και καλοκαιρινή ανεμελιά
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα 6
Μαίρη Συνατσάκη για τις φωτιές: «Δεν έχω χειρότερο απ’ την ατάκα “τα σπίτια ξαναγίνονται”»
Εξέφρασε την αγωνία και τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, τονίζοντας ότι ένα σπίτι δεν είναι απλώς ένα κτίριο, αλλά μια ζωή γεμάτη αναμνήσεις
Μαίρη Συνατσάκη 9