Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Είχαμε χάσει και οι δύο τους ανθρώπους μας και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον

Νένα Χρονοπούλου για Τάσο Μητρόπουλο: Είχαμε χάσει και οι δύο τους ανθρώπους μας και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον

Η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Αρκά μία συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον 18χρονο γιο της, Χρήστο και την αναπηρία.

Αρχικά ανέφερε τον χώρο που έχει δημιουργήσει με τον Τάσο Μητρόπουλο για παιδιά με αναπηρίες: «Ο χώρος ”4ΑΜΕΑ” είναι ο χώρος της καρδιάς μας και τον δημιουργήσαμε με τον άντρα μου, Τάσο Μητρόπουλο.

Την έμπνευση μας την έδωσε ο Χρηστάκος μας, είναι ένας χώρος αγάπης υποστήριξης και συσπείρωσης γονέων».

Και πρόσθεσε για τον χώρο που έχουν δημιουργήσει: «Είναι το υποστηρικτικό και κοινωνικό δίκτυο ”ΑΜΕΑ4ΑΜΕΑ”» και για τον Χρήστο, τον γιο της σημείωσε «είναι ένα παιδάκι το οποίο δεν θα είναι αυτόνομο 100%, αλλά έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις προσδοκίες των γιατρών του».

«Έμαθα να βλέπω το φως κι όχι το σκοτάδι. Ο Θεός με κράτησε με σώας τας φρένας» και τόνισε «είναι πολλές μαμάδες σαν εμένα», σημείωσε η Νένα Χρονοπούλου.

Για τον Τάσο Μητρόπουλο, τον σύζυγό της, η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Βρέθηκα με έναν άνθρωπο που μοιάζουμε πάρα πολύ.

Αφού είχαμε χάσει και οι δύο τους ανθρώπους μας συναντηθήκαμε και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Δεν παρεξήγησα ποτέ τα δάκρυα του για την Έλενα Ναθαναήλ, ούτε κι εκείνος τα δάκρυα μου για τον Μάκη Μαυράκη.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν φύγει από την ζωή μας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις