Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Θ. Καληώρας στο TLIFE για την νίκη του συνδυασμού του!

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στον πολιτικό στίβο τα τελευταία χρόνια και η επανεκλογή του τον έκανε να νιώθει δικαιωμένος, όπως δήλωσε στο TLIFE.

O δεύτερος γύρος των εκλογών ξεκαθάρισε το πολιτικό τοπίο και οι επώνυμοι που κατάφεραν να κερδίσουν από χθες αναλαμβάνουν επισήμως τα πόστα τους. Ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας έχει αφήσει πίσω του τα τελυταία χρόνια τα καλλιτεχνικά του δρώμενα χωρίς όμως να τα έχει εγκαταλείψει εντελώς, αφού επικεντρώνεται το πολιτικό του έργο στον πολιτισμό. Ο ηθοποιός, που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού που ο συνδυασμός του βρήκε πρώτος την δεύτερη Κυριακή των εκλογών με ποσοστό 52,86%, μιλάει στο TLIFE για το αποτέλεσμα και τα άμεσα σχέδιά του!

“Πάρα πολύ ευχαριστημένος και δικαιωμένος για τον αγώνα που έχουμε κάνει και κερδίσαμε”, δηλώνει για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Θάνος Καληώρας. “Όταν έχεις έναν αγώνα πάντα είσαι πολύ φιλόδοξος για να πετύχεις το καλύτερο, για να κερδίσεις. Από την αρχή είχαμε μία συγκρατημένη αισιοδοξία. Τελικά αυτή η αισιοδοξία δικαιώθηκε αφού καταφέραμε ο συνδυασμός μας να πάρει την πλειοψηφία και να πετύχει και να κατακτήση την πρώτη αιρετή περιφέρεια με τον Γιάννη Σγουρό“, συνεχίζει ο ίδιος για το εκλογικό αποτέλεσμα.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε