Lifestyle

Ο χειρουργός της Γ. Φαρμάκη στο ΤLIFE: “Το κορίτσι διέφυγε τον άμεσο κίνδυνο!”

Απίστευτη είναι η είδηση για την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, που πυροβολήθηκε από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, πρώην σύντροφο της πρώτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κοπέλα βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και όλο το απόγευμα έδινε μάχη για τη ζωή της. Ευτυχώς σήμερα το πρωί τα πράγματα είναι καλύτερα και όπως όλα δείχνουν η Γωγώ διέφυγε τον άμεσο κίνδυνο.

 

Η είδηση για το περιστατικό έχει αναστατώσει τον κόσμο της showbiz και οι γονείς και η αδελφή της Όλγα Φαρμάκη είναι συγκλονισμένοι. Όλη η οικογένεια βρίσκεται από χθες στο νοσοκομείο και εύχεται όλα να πάνε καλά.

 

Ο χειρούργος Στάθης Τσοχαταρίδης, διευθυντής της Β’ χειρουργικής του ΝΙΜΙΤΣ μαζί με τον χειρουργό Διονύση Πινιαλίδη, έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωής της την τελευταία στιγμή, μετά και το δεύτερο χειρουργείο. Μετά το κρίσιμο βράδυ που πέρασε όμως η Γωγώ έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο και η αιμορραγία έχει σταματήσει.

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της Γωγώς στο TLIFE

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη που πυροβόλησε χθες τα ξημερώματα γνωστός επιχειρηματίας!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του Anodos
Η επιτυχημένη, αγαπημένη και διαχρονική ντίβα της καρδιάς μας, θα γεμίσει τις νύχτες μας με χρώμα, πάθος και μουσική μαγεία, με την αισθαντική φωνή της
Καίτη Γαρμπή
Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις μαζί στη σκηνή: Τα πειράγματα, ο «βαθύς φόβος» της ηθοποιού και το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της
«Και τώρα, ειλικρινά, πόσοι ήρθατε εδώ απλώς για να δείτε την Τζένιφερ Άνιστον να μου παίρνει συνέντευξη;» είπε ο 50χρονος συγγραφέας και υπνοθεραπευτής με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του, «The Book of Possibility»
Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις
Στέλιος Χανταμπάκης: Η 10χρονη κόρη του παραμένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης – Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις υπογραφές
H Μαλένα Χανταμπάκη θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ11 της Ακαδημίας, στις θέσεις του εξτρέμ και του επιθετικού, ενώ ως δυνατό της πόδι αναγράφεται το δεξί
χανταμπάκης