Lifestyle

Οι «Άγριες Μέλισσες» πήγαν θέατρο! Απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτο στην παράσταση «Έλα μια Βόλτα»

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, με κέφι και μπρίο, δροσίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά κορονοϊού εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση με τίτλο «Έλα μια Βόλτα» που εμπνέεται από την επικαιρότητα. Πρόσφατα, τον γνωστό showman επί σκηνής απόλαυσαν αγαπημένοι ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» , που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, σε νέα ώρα. Μεταξύ αυτών οι: Γιώργος Ηλιόπουλος, Ελένη Καρακάση, Κώστας Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Γιώργος Σουξές.

Δείτε στο TLIFE φωτογραφίες από την έξοδο των ηθοποιών της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στο θέατρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα