Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλες οι ευχές γίνονται αληθινές – Το νέο μιούζικαλ της Disney, «Wish», βγαίνει στη μεγάλη οθόνη

Όλες οι ευχές γίνονται αληθινές – Το νέο μιούζικαλ της Disney, «Wish», βγαίνει στη μεγάλη οθόνη

Ένα ακόμη τρέιλερ για το νέο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων «Wish», με πρωταγωνίστρια την 17χρονη Άσα, όπου η βραβευμένη με Όσκαρ Αριάνα ΝτεΜπόουζ (Ariana DeBose) χαρίζει τη φωνή της δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

Η ταινία – μιούζικαλ μας συστήνει επίσης τον αρχηγό των Ρόζας βασιλιά Μανίφικο, Κρις Πάιν (Chris Pine), τον Βαλεντίνο, μία μικρή κατσίκα της πρωταγωνίστριας με τη φωνή του Άλαν Τούντικ (Alan Tyduk) και το Αστέρι, μια ουράνια σφαίρα απεριόριστης ενέργειας όπου πραγματοποιεί όλες τις ευχές.

Το θέμα επιλέχθηκε για την 100ή επέτειο της Disney και ενώνει τη βασική ιδέα όλων των ταινιών της, ότι οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ειδικά στο μαγικό βασίλειο των Ρόζας στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Την σκηνοθεσία της ταινίας μιούζικαλ υπογράφουν ο Chris Buck γνωστός από τις ταινίες «Frozen» και η Fawn Veerasunthorn.

Τα επτά πρωτότυπα τραγούδια της ταινίας είναι μία συνεργασία της Τζούλια Μίτσελς (Julia Michaels), του βραβευμένου με Grammy Μπεν Ράις (Benjamin Rice) και του Ντέιβ Μέτζγκερ (Dave Metzger).

Το «Wish (Ευχή)» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες για να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα στις 22 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα μία ημέρα αργότερα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις