Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναγιώταρου και Σχίζας τσακώθηκαν δημόσια στα μπουζούκια

Παναγιώταρου και Σχίζας τσακώθηκαν δημόσια στα μπουζούκια

Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας δεν έχουν τις… καλύτερες σχέσεις.

Η ένταση ανάμεσα στο πρών ζευγάρι υπάρχει και μάλιστα «εμφανίστηκε»… δημόσια, αφού Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν τυχαία στα μπουζούκια και τα πράγματα δεν… πήγαν πολύ καλά!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για να γιορτάσει με φίλους της τα γενέθλιά της. Εκεί ήταν και ο Στάθης Σχίζας.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το πρώην ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία, με τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη του Survivor να πιάνει την influencer από το χέρι για να τον ακολουθήσει, κι εκεί να αντιδρά.

Σύμφωνα με το Καλοκαίρι yes, αιτία του εκνευρισμού της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ήταν ότι όλο το βράδυ ο Στάθης Σχίζας πέταγε λουλούδια στην πρώην αγαπημένη του και εκείνη δεν ήθελε.

   

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς λίγο καιρό αφού εκείνος αποχώρησε από το Survivor All Star. 

Αν και αρχικά και οι δυο ισχυρίστηκαν ότι οι σχέσεις τους ήταν καλές και τυπικές, όταν εκείνη ρωτήθηκε στα MAD VMA τον Ιούνιο, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτόν τον άνθρωπο. Εννοείται ότι πήρα όλα μου τα πράγματα, τα πράγματά μου τα αγαπώ. Δεν επέστρεψα τα δώρα του, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

   

Επίσης, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, συνέπεσαν την ίδια περίοδο στη Μύκονο, αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα όταν συναντήθηκαν στα Ματογιάννια. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις