Lifestyle

Πέθανε η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες (03.04.2024) η Λαβίνια Σταθάκη, γνωστή fashion blogger. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Η Λαβίνια Σταθάκη ήταν μητέρα τριών παιδιών και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της μόδας. Η γνωστή fashion blogger αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η κηδεία της, όπως αναφέρεται στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο instagram, θα γίνει την Παρασκευή. 

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη.

Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής», αναφέρεται στην ανάρτηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAVINIA STATHAKI (@laviniastathaki)

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη στο άκουσμα των θλιβερών νέων μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους, συνοδευόμενη από το παρακάτω μήνυμα:

«Με τη Λαβίνια Σταθάκη μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον… από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό.

Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή…

Μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας».

Η Λαβίνια Σταθάκη είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά την κέρδισε η μόδα.

Φτιάχνοντας το δικό της blog, Drums of Fashion, αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και νικήτρια του Style Influencer Award του Marie Claire.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μάκης Δελαπόρτας για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ήταν δύσκολη εμπειρία το δικαστήριο για την επιμέλεια του Γιάννη
«Εκείνη η εποχή είναι η κακή της, που είχε χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και έτρεχε στα δικαστήρια για την επιμέλεια του Γιάννη» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας
Μάκης Δελαπόρτας
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Καλές είναι οι ταμπέλες γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις, δεν με ενοχλούσε αυτή του ζεν πρεμιέ»
«Διαχρονικά οι ηθοποιοί δούλευαν και ως παρουσιαστές, εγώ δεν έχω θέμα με ανθρώπους που έρχονται και στη δική μας δουλειά από άλλους χώρους», είπε ο ηθοποιός
Αλέξανδρος Μπουρδούμης