Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σμαράγδα Καρύδη: Πάθαινα πανικό πάνω στη σκηνή, ένιωθα ότι θα καταρρεύσω

Σμαράγδα Καρύδη: Πάθαινα πανικό πάνω στη σκηνή, ένιωθα ότι θα καταρρεύσω

Η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις κρίσεις άγχους που πάθαινε πάνω στη σκηνή.

«Μικρότερη πάθαινα πανικό πάνω στη σκηνή, αποφάσισα τότε ότι πρέπει να το λύσω αυτό το θέμα. Αυτά λύνονται πολύ απλά, όπως είπα θα κόψω το τσιγάρο και το έκοψα. Λες φτάνει τώρα με αυτό…

Ένιωθα ότι θα καταρρεύσω στη σκηνή. Ακούς την καρδιά, το κεφάλι σου. Σαν κρίση πανικού απλά το παθαίνεις μπροστά σε κόσμο.

Δεν ξέρω αν το είχε καταλάβει ο κόσμος, σίγουρα κατάλαβε ότι έπαιξα άθλια. Ήμουν πολύ μικρή. Με είχε δει ο Λάκης Λαζόπουλος που πήγα να το ξαναπάθω και μου είπε ‘Σε αγαπάνε, πρέπει να τους αγαπάς και εσύ’.

Μόνο αυτό τα λύνει όλα. Είναι ένα κλικ στον εγκέφαλο, βγαίνεις με αγάπη. Η αγάπη τα διαλύει όλα, όλους τους φόβους», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η Σμαράγδα Καρύδη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η αποτυχία ενός σήριαλ στον Alpha έγινε τελικά η αφορμή για να πρωταγωνιστήσει στο «Παρά Πέντε».

«Νομίζω είναι λάθος να λέμε: αποτυχία. Η διαδικασία της ζωής τα έχει μέσα όλα και πρέπει να τα έχει όλα. Εγώ συνεχώς λέω ότι η αποτυχία σε κάτι μου έφερε κάτι καλύτερο. Κάθε φορά που κάτι δεν πήγε καλά μου άνοιξε τον δρόμο για να γίνει κάτι τέλειο», ανέφερε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Έπαιζα σε ένα σήριαλ στον Alpha που λεγόταν Babalou με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που κόπηκε στα 13 επεισόδια και μάλιστα με έναν πολύ αστείο τρόπο. Καθόμασταν σε ένα παγκάκι και κάναμε πρόβα και έρχεται ένας υπεύθυνος και μας λέει: μην το κουράζετε, κόβεστε», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Κόβεται αυτή η δουλειά. Εξαιτίας αυτής της δουλειάς που κόπηκε, μου άφησε ελεύθερο χρόνο – που διαφορετικά δεν θα είχα – και έπαιξα στο Safe Sex, όπου γνώρισα τον Αντώνη Αγγελόπουλο, που επέμενε για να παίξω στο Παρά Πέντε, που κανείς δεν με είχε σκεφτεί. Αν δεν κοβόταν το Babalou, δεν θα είχα παίξει στο Παρά Πέντε», καταλήγει στην αφήγησή της η Σμαράγδα Καρύδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις