Lifestyle

Στάθης Σχίζας: Υπήρχε αμηχανία στη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Εννοείται πως μιλήσαμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι” ομολογεί ο Στάθης Σχίζας.

Για την συνάντηση που είχε με την πρώην σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου το πρωινό της Τετάρτης.

“Προφανώς και ήξερα για την συνάντηση. Ο άνθρωπος που βάπτιζε το παιδάκι του είναι κολλητός μου, μας είχε προσκαλέσει από όταν ήμασταν ζευγάρι.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, δεν είμαστε τσακωμένοι, δεν υπήρχε λόγος να μην πάμε. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, άνθρωποι είμαστε και όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν σημαίνει πως φεύγει η αγάπη.

Εννοείται πως μιλήσαμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ίσα ίσα που ανάμεσα μας υπάρχει πολλή εκτίμηση και πολλή αγάπη” παραδέχθηκε, αρχικά, ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

  

“Εντάξει, υπήρχε κάποια στιγμή αμηχανία από εκεί που έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις μαζί, μετά να πηγαίνεις χώρια και να συναντιέσαι εκεί αλλά ξεπερνιέται αυτό” πρόσθεσε, ακόμα, ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξαφνιάζει η Έλεν Μίρεν: Αποφεύγω τους γιατρούς και προτιμώ για ιατρικές συμβουλές την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το 2024 παραλαμβάνοντας κάποιο βραβείο, η 81χρονη καλλιτέχνης είχε σκίσει το κείμενο της ομιλίας που της είχαν δώσει οι διοργανωτές όταν κατάλαβε πως ήταν γραμμένη από ΑΙ
Έλεν Μίρεν
Αγρίνιο: Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη – Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός της Όλγας Φαρμάκη και της Γωγώς Φαρμάκη κατέρρευσε την ώρα που παραλάμβανε στο σπίτι του μία παραγγελία
Αγρίνιο: Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη - Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη