Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταμίλα Κουλίεβα: Το διαζύγιο και το spoiler για τη «Σκοτεινή Θάλασσα»

Ταμίλα Κουλίεβα: Το διαζύγιο και το spoiler για τη «Σκοτεινή Θάλασσα»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα, άνοιξε την καρδιάμ της και μίλησε για το διαζύγιο και τη συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της και το όνειρό της να γίνει γιαγιά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στη ζωή της αλλά και στις δύσκολες περιόδους που βίωσε, ενώ εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένη όταν μίλησε για τη μητέρα της.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ την ελληνική κουλτούρα, ακούγαμε Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι, είχε εάν δισκάκι, το έβαζε και εγώ χόρευα», δήλωσε η ταμίλα Κουλίεβα.

«Με ζόρισε το ότι από εκεί που ήμουν δραστηριά και δεν μου έφταναν 24 ώρες, βρέθηκα στο σπίτι με εάν μωρό, χωρίς να κάνω τίποτε απ’ όσα ονειρευόμουν. Όταν βρέθηκα με το μωρόν στο σπίτι με επισκέφτηκε η κατάθλιψη και οφειλόταν στο ότι άλλαξε ο ρυθμός της ζωής μου.

Στο μεγάλωμα του παιδιού με βοήθησε η Ελληνίδα γιαγιά, τα πεθερικά μου με αγάπησαν όπως τους αγάπησα κι εγώ, δεν έζησα το φαινόμενο Ελληνίδα πεθερά», αποκάλυψε η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Κάνουμε πολλή παρέα με τον πρώην σύζυγό μου, Γρηγόρη Καραντινάκη, μετρά το διαζύγιό μας και δουλεύουμε και μαζί. Οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή μας δεν έρχεται ομαλά, σε ταράζει και κανένα ζευγάρι δεν έρχεται ένα ωραίο πρωί για να πει ξαφνικά «ξέρεις τι; δεν χωρίζουμε;

Κάτι δεν πήγαινε καλά πριν και όπως όλα τα ζευγάρια, ας το παραδεχτούμε, περάσαμε κι εμείς από πολλά κύματα», ανέφερε σχετικά με την σχέση της με τον πρωην σύζυγό της.

«Το θέμα είναι να φύγεις από τον πληγωμένο σου εγωισμό και να κρατήσεις τα ουσιαστικά πράγματα που σε δένουν με τον άνθρωπο που έζησες. Ο γιος μου είναι 30 ετών και είναι ανεξάρτητος, ζει τη ζωή του, τα παιδιά δεν μας ανήκουν ούτε εμείς τους ανήκουμε. Την προσωπική μου ζωή θα την ξαναέφτιαχνα με άνεση αλλά ένα δεύτερο γάμο δεν ξέρω… αν και ποτέ μη λες ποτέ», σχολίασε η ηθοποιός.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να με κάνει γιαγιά ο γιος μου, Στέφανος, εγώ είμαι έτοιμη αρκεί να είναι έτοιμος και εκείνος», δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα!

Η «Σκοτεινή Θάλασσα»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τον ρόλο της «Όλγας» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα».

Στην Όλγα της «Σκοτεινής Θάλασσας» αγάπησα το δυναμισμό της, βγαίνει μπροστά και διεκδικεί πράγματα, αντιδρά άμεσα και εκφράζει τα συναισθήματά της. Πάρα τα όσα της έχουν συμβεί, είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της.

Η Όλγα είναι πιο σκληρή από τον σύζυγό της, Σάββα, που είναι γλυκός και συναισθηματικός και τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Η Όλγα όπως και όλοι οι ήρωες της «Σκοτεινής Θάλασσας» έχει πολλά κρυμμένα μυστικά και συναισθήματά που δεν έχουμε δει ακόμη», αποκάλυψε δίνοντας ένα … δυνατό spoiler για την σειρά!

Η ηθοποιός έκανε spoiler αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά: « Η Όλγα και η Ξένια ήταν φίλες και η Όλγα οφείλει στην Ξένια πάρα πολλά, γιατί την αγκάλιασε και την έβαλε στο σπίτι της».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις