Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός, εκείνη εκφράζει την καψούρα της με πράξεις

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός, εκείνη εκφράζει την καψούρα της με πράξεις

Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», τα μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την σχέση ζωής με τη Θάλεια Ματίκα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΜEGA, «Γη της Ελιάς» και για τις ανατροπές του ρόλου του.

«Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς», ήταν αυτή που έπρεπε να «πλακωθώ» με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικας.

Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για τις συνεργασίες του με το καστ της σειράς είπε πως, «αγαπώ πολύ τον Νίκο Γαλανό. Δύσκολα συναντάς τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Είναι ευγενικός, δοτικός, έχει χιούμορ.

Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας άνθρωπος, που έχει ζήσει τόσα πολλά και θέλει να ζήσει και να προσφέρει ακόμη περισσότερα», και πρόσθεσε: «ήταν δύσκολο να προσεγγίσεις τους σταρ τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Τώρα με τα social media έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή»

Για την σχέση ζωής με την Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης δεν διστάζει να εκθειάσει την σύζυγό του.

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του. Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός. Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις», είπε κλείνοντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις