Lifestyle

Τάσος Τρύφωνος για τον θάνατο της μητέρας του: «Θεωρώ ότι άκουσε, ότι κατάλαβε πως ήρθα»

«Δεν θεωρώ ότι την έχω θρηνήσει ακόμα, έχω έναν αμυντικό μηχανισμό που δεν ξέρω πώς να τον διαχειριστώ» λέει ο Τάσος Τρύφωνος

Ο Τάσος Τρύφωνος σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του. Ο παρουσιαστής μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή «Sunday Night» για το πώς βίωσε τις τελευταίες στιγμές της, πριν από περίπου 1,5 χρόνο και τόνισε πως ακόμα δεν έχει προλάβει να θρηνήσει. Μια σειρά από εικόνες που έζησε έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό του.

Ο Τάσος Τρύφωνος ανέφερε πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ξαφνικά και αναπάντεχα. Ο ίδιος είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά και έσπευσε στο πλευρό της.

«Η μητέρα μου ήταν 76 ετών όταν “έφυγε” και δεν είχε κάποιο θέμα υγείας. Στις 4 Δεκεμβρίου ήταν τα γενέθλιά μου και είχα κάνει ένα dinner στην Αθήνα. Στις 5 Δεκεμβρίου με πήρε η αδερφή μου και μου είπε: “έπαθε εγκεφαλικό η μαμά”. Αλλά επικοινωνούσε, καταλάβαινε τα πάντα», περιγράφει ο Τάσος Τρύφωνος.

«Στις 2 Ιανουαρίου με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι ξανάπαθε εγκεφαλικό και ότι ήταν πολύ βαριά. Έφτασα 5 του Γενάρη και ήταν η αδερφή μου με τα μωρά, πήγαμε να τη δούμε», αφηγείται ο παρουσιαστής.

«Θεωρώ ότι άκουσε, ότι κατάλαβε πως ήρθα. Ήμουν δίπλα της και της κρατούσα το χέρι. Ανήμερα των Φώτων μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν ότι “έφυγε”.

Η επικρατούσα άποψη της οικογένειας είναι ότι με περίμενε να έρθω από την Αθήνα, που θεωρώ ότι μάλλον ισχύει. Δεν θεωρώ ότι την έχω θρηνήσει ακόμα, έχω έναν αμυντικό μηχανισμό που δεν ξέρω πώς να τον διαχειριστώ», κατέληξε ο παρουσιαστής, εμφανώς συγκινημένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Τάιλερ Πέρι κατηγορείται από συνάδελφό του για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση – Συνεργάζονταν στις σειρές «Ruthless» και «Oval»
Ο Ντέρεκ Ντίξον κατέθεσε αγωγή ύψους 260 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του Τάιλερ Πέρι, ισχυριζόμενος σεξουαλική παρενόχληση, επίθεση και αντίποινα
Ο Τάιλερ Πέρι