Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ζήλεψα την Ελλάδα γιατί ο Νικόλαος ήταν ερωτευμένος μαζί της

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ζήλεψα την Ελλάδα γιατί ο Νικόλαος ήταν ερωτευμένος μαζί της

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το το ψυχικό τραύμα της αυτοκτονίας του πατέρα της, την δική της Ελλάδα & τον σύζυγό της Νικόλαο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μίλησε για πρώτη φορά στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε αρχικά στην πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έχει δημιουργήσει, αλλά και το περιστατικό από την παιδική ηλικία της που την σημάδεψε.

«Η ιδέα για τη δημιουργία της πλατφόρμας ψυχικής υγείας «Breathe» γεννήθηκε εν μέσω lockdown & πανδημίας, όταν όλοι είχαμε άγχος και ανησυχίες.

Ένιωσα ότι το αυτοκίνητο μου ήταν ο ασφαλής μου χώρος και μια μέρα είπα στον εαυτό μου απλά να αναπνεύσει και ότι όλα θα πάνε καλά.

Η ψυχική υγειά είναι ένα τεράστιο θέμα που αποτελεί ακόμη ταμπού και μας αφορά όλους. Τα ζητήματα ψυχικής υγείας αποτελούν στίγμα για την κοινωνία μας, εγώ και ο περίγυρός μου είμαστε πολύ ανοιχτοί σε αυτό το θέμα, γι’ αυτό κάναμε το «Breathe».Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι φυσιολογικό να μην είναι κάποιος καλά», δήλωσε αρχικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αναφέρθηκε και στην ζωή της στην Ελλάδα, στο πλευρό του συζύγου της Νικόλαου Γλύξμπουργκ.

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα.

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», είπε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Έχασα τον πατερά μου όταν ήμουν επτά ετών, αυτοκτόνησε. Γι’ αυτό ακριβώς είναι ένα προσωπικό ταξίδι και μια προσωπική δέσμευση. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για το θάνατο του πατερά μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου.

Η αλήθεια είναι ότι 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα… Δεν ήταν η πράξη αυτοχειρίας που με επηρέασε αυτή καθαυτή, αλλά η σιωπή που κάλυψε την πράξη και ότι κάνεις δεν μιλούσε γι’ αυτό», ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ αναφορικά με την πράξη αυτοχειρίας του πατέρα της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις