Lifestyle

Θέμης Αδαμαντίδης: Πέθανε η μητέρα του – Προς αναβολή η δίκη για ενδοοικογενειακή βία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναβάλλεται το δικαστήριο για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, πέθανε η μητέρα του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό το δικηγορικό γραφείο Κούγια η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη θα αναβληθεί λόγω του θανάτου της μητέρας του, ενώ τονίζεται πως ο τραγουδιστής δεν δέχεται ότι διέπραξε το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».

Σημειώνεται πως ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, τον Ιούλιο του 2022. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αναστασία Γιούσεφ για την εγκυμοσύνη της: Νιώθω ότι έχω κάνει μία αναβάθμιση σαν γυναίκα και ολοκληρώνομαι
«Νιώθω ολοκληρωμένη, πολύ χαρούμενη με αυτό, λίγο αγχωμένη, αλλά νομίζω ότι τα έκανα όλα στη ζωή μου, αυτά που ήθελα να καταφέρω και ήταν η κατάλληλη στιγμή» προσθέτει
Αναστασία Γιούσεφ