Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Ξύρισε το μούσι και ανέβηκε ξανά στην σκηνή – Η Άμπερ Χερντ ψωνίζει από τα καλάθια

Τζόνι Ντεπ: Ξύρισε το μούσι και ανέβηκε ξανά στην σκηνή – Η Άμπερ Χερντ ψωνίζει από τα καλάθια

Μετά την απαλλαγή από τις κατηγορίες για κακοποίηση της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να απαλλάχτηκε και από το… μούσι του. Με ροκ εμφάνιση αλλά χωρίς μούσι, ξεσήκωσε τους θαυμαστές του, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με τον Τζεφ Μπεκ στο Φεστιβάλ Μπλουζ του Ελσίνκι, την Κυριακή. 

Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ, αφότου η Άμπερ Χερντ δήλωσε σε συνέντευξή της στο Dateline, ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά την αποζημίωση 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων που της επιβλήθηκε να του καταβάλλει.

Ο ηθοποιός συνεργάζεται με τον στενό του φίλο, Τζεφ Μπεκ στο νέο του άλμπουμ, το οποίο και προωθεί μέσω συναυλιών. Το άλμπουμ ετοιμάζεται από το 2019 και περιλαμβάνει «αυθεντικά» κομμάτια του Ντεπ μαζί με μια μεγάλη γκάμα διασκευών που αγγίζουν πολλά είδη μουσικής.

https://twitter.com/irem_yagmur_/status/1538594438087380994?s=20&t=PW6s4OC0B_YDHtpTbgDgZg

Μετά την συναυλία του, ο Τζόνι Ντεπ μέσα από ένα στόρυ στο instagram, προσπάθησε να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του για την ύπαρξη ψεύτικων λογαριασμών σε διάφορες πλατφόρμες που προσποιούνται τον ίδιο.

«Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί που προσποιούνται ότι είμαι εγώ ή άτομα που συνεργάζονται μαζί μου. Σας ζητώ να είστε προσεκτικοί», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αδυνατεί να πληρώσει την αποζημίωση η Άμπερ Χερντ

Η εμφάνιση του – ανανεωμένου – Τζόνι Ντεπ έρχεται λίγες μέρες αφού η Άμπερ Χερντ δήλωσε στο στο Dateline του NBC πως δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά την αποζημίωση των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων που επιδικάστηκε στον Τζόνι Ντεπ την 1η Ιουνίου.

Η ηθοποιός, ανέφερε ότι προσπαθεί μετά την δίκη και την έλλειψη προτάσεων για δουλειά που επέφερε, να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην κόρη της.

Αναφερόμενη στην ιστορία της κακοποίησής της, δήλωσε «Ξέρω ότι το πιο τρομακτικό πράγμα για όποιον μιλάει για σεξουαλική βία είναι να μην τον πιστεύουν, να τον αποκαλούν ψεύτη ή να τον ταπεινώνουν».

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι τόσο δύσκολη η οικονομική κατάσταση της Άμπερ Χέρντ που αναγκάζεται να ψωνίζει από τα… καλάθια. 

Ο Τζόνι Ντεπ – που υπενθυμίζεται ότι μήνυσε την Άμπερ Χερντ για τους ισχυρισμούς της για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους – ζήτησε αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι οι κατηγορίες της Άμπερ Χερντ ήταν ψευδείς και υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Τζόνι Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατομμύρια δολάρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις