Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: Η άποψή μου δεν αλλάζει, δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι

Στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/10) η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. 

Όσον αφορά τις δηλώσεις που έχει κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι η άποψη της δεν αλλάζει. «Θα πω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα. Όποιος περνά τον δικό του Γολγοθά, καλό είναι να σιωπούμε μέχρι να βγει το πόρισμα για να μιλήσουμε. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε: «Θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήξερα ότι υπήρχαν στον χώρο μας. Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμία φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο». 

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

«Βεβαίως κι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός που πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο και σηκώθηκα κι έφυγα, λέγοντάς του να με κοιτά στα μάτια», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Δεν είναι αυτό που λένε Βάνα εσύ είσαι μάγκας. Κι εγώ μικρή ήμουν τότε. Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να μην αφήσει τον χρόνο να την βλάψει. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή, μετά από τόσα χρόνια. Εμείς δηλαδή τι κάναμε; Ζούσαμε στην χλιδή; Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τον άλλον. Την ίδια στιγμή ύψωσε το ανάστημά σου και μην φοβηθείς τίποτα και κανένα», είπε. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ